Έσπασε η οθόνη του iPhone – Τι πρέπει να κάνετε

Έσπασε η οθόνη του iPhoneΈσπασε η οθόνη του iPhone

Αν έσπασε η οθόνη του iPhone σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε:

 1. Ασφαλίστε τον εαυτό σας και τη συσκευή σας. Απομακρύνετε το τηλέφωνο από το σημείο που έπεσε και φροντίστε να μην το αγγίξετε με τα χέρια σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού από τα σπασμένα κομμάτια γυαλιού.
 2. Καλύψτε την οθόνη. Χρησιμοποιήστε μια διαφανή ταινία συσκευασίας ή ένα προστατευτικό τζαμάκι για να προστατεύσετε τα μάτια σας και τα δάχτυλά σας από τα σπασμένα κομμάτια γυαλιού.
 3. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Αν η οθόνη είναι πολύ κατεστραμμένη, μπορεί να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Επομένως, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πριν προχωρήσετε στην επισκευή της οθόνης.
 4. Επιλέξτε έναν αξιόπιστο επισκευαστή. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την επισκευή σπασμένης οθόνης iPhone. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Apple, ένα ανεξάρτητο επισκευαστικό κέντρο ή να προσπαθήσετε να την επισκευάσετε μόνοι σας.

Αν επιλέξετε να επισκευάσετε την οθόνη του iPhone σας σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Apple, θα χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά και η επισκευή θα γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple. Ωστόσο, η επισκευή μπορεί να κοστίσει περισσότερο από την επισκευή σε ένα ανεξάρτητο επισκευαστικό κέντρο.

Αν επιλέξετε να επισκευάσετε την οθόνη του iPhone σας σε ένα ανεξάρτητο επισκευαστικό κέντρο, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για να βρείτε έναν αξιόπιστο επισκευαστή. Διαβάστε κριτικές, συγκρίνετε τιμές και φροντίστε να χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά.

Διαβάστε  Κατασκευή ιστοσελίδων - 10 Τρόποι για να ξεχωρίσει το site σας

Αν θέλετε να προσπαθήσετε να επισκευάσετε την οθόνη του iPhone σας μόνοι σας, θα χρειαστείτε κάποια τεχνική γνώση και εμπειρία. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα tutorials online που μπορούν να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την επισκευή.

Μερικές συμβουλές για την επιλογή ενός αξιόπιστου επισκευαστή:

 • Διαβάστε κριτικές. Μία από τις καλύτερες μεθόδους για να βρείτε έναν αξιόπιστο επισκευαστή είναι να διαβάσετε κριτικές από άλλους πελάτες.
 • Συγκρίνετε τιμές. Οι τιμές για την επισκευή σπασμένης οθόνης iPhone μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από επισκευαστή σε επισκευαστή. Φροντίστε να συγκρίνετε τιμές πριν επιλέξετε έναν επισκευαστή.
 • Ρωτήστε για γνήσια ανταλλακτικά. Φροντίστε να ρωτήσετε τον επισκευαστή αν θα χρησιμοποιήσει γνήσια ανταλλακτικά. Τα γνήσια ανταλλακτικά είναι συχνά πιο ακριβά από τα μη γνήσια, αλλά είναι πιο πιθανό να διαρκέσουν περισσότερο.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο να κάνετε μια κακή επιλογή και να πληρώσετε υπερβολικά για την επισκευή της σπασμένης οθόνης του iPhone σας.

Τα μεταχειρισμένα iPhone είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα ή να αποκτήσουν ένα νεότερο μοντέλο χωρίς να πληρώσουν το πλήρες κόστος. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με την αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone.

Μία από τις πιο κοινές βλάβες σε μεταχειρισμένα iPhone 11 είναι η σπασμένη οθόνη. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, όπως πτώση, χτύπημα ή έκθεση σε υγρασία. Η επισκευή μιας σπασμένης οθόνης μπορεί να είναι ακριβή, επομένως είναι σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά την οθόνη του iPhone πριν το αγοράσετε.

Μια άλλη πιθανή βλάβη σε μεταχειρισμένα iPhone είναι η μπαταρία που έχει φθαρεί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς και σε προβλήματα όπως η διακοπή της φόρτισης ή η εμφάνιση μηνυμάτων σφάλματος. Η αντικατάσταση της μπαταρίας μπορεί επίσης να είναι ακριβή, επομένως είναι σημαντικό να ρωτήσετε τον πωλητή για την κατάσταση της μπαταρίας πριν το αγοράσετε.

Διαβάστε  Τεχνική Υποστήριξη Eshop από τους ειδικούς

Άλλες πιθανές βλάβες σε μεταχειρισμένα iPhone περιλαμβάνουν:

 • Προβλήματα με τα κουμπιά, όπως το κουμπί Home, το κουμπί κλειδώματος ή τα πλαϊνά κουμπιά έντασης ήχου.
 • Προβλήματα με την κάμερα, όπως θολές φωτογραφίες ή βίντεο ή προβλήματα με τη λήψη ή την καταγραφή ήχου.
 • Προβλήματα με το Wi-Fi, το Bluetooth ή άλλα δίκτυα.
 • Προβλήματα με το λογισμικό, όπως σφάλματα ή προβλήματα απόδοσης.

Για να μειώσετε τον κίνδυνο να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone 13 με βλάβη, είναι σημαντικό να το ελέγξετε προσεκτικά πριν το αγοράσετε. Ζητήστε από τον πωλητή να ενεργοποιήσει το iPhone και να το δοκιμάσει για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Ελέγξτε την οθόνη για σπασίματα ή γρατζουνιές, ελέγξτε τη μπαταρία για να βεβαιωθείτε ότι φορτίζει και ελέγξτε το iPhone για άλλα πιθανά προβλήματα.

Εάν είστε ακόμα ανήσυχοι για την αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone, μπορείτε να αγοράσετε από έναν αξιόπιστο πωλητή που προσφέρει εγγύηση. Αυτό θα σας δώσει κάποια προστασία εάν το iPhone εμφανίσει κάποια βλάβη μετά την αγορά του.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *