Βιβλία Ευχών Βάπτισης – Μια ξεχωριστή διαδικασία

Βιβλία Ευχών Βάπτισης

Καλώς ήρθατε στη βάπτιση: η όμορφη, μοναδική τελετή που περιμένατε. Συγκεντρώσαμε μερικά βιβλία-προτάσεις που πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ξεχωριστή σας ημέρα ακόμα πιο διασκεδαστική και ουσιαστική. Αν παραλείψαμε κάτι, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Βιβλία Επιθυμιών Βάπτισης

  • Βιβλία ευχών βάπτισης
  • Βιβλία ευχών για τη βάπτιση * Βιβλία ευχών για τη βάπτιση

Όπως γνωρίζετε, η εκκλησία είναι ένας από τους πιο όμορφους χώρους στην Ευρώπη που πρέπει να γεμίσει με παιδιά που πρόκειται να βαπτιστούν. Αυτό το βιβλίο θα πρέπει να δοθεί στο παιδί σας στα πρώτα του γενέθλια, όταν θα έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να καταλάβει τι σημαίνει να βαφτιστεί. Καλείστε ως γονείς ή νονοί αυτού του παιδιού, το οποίο σύντομα θα λάβει τη βαπτισματική χάρη από τον Θεό μέσω του νερού και του Αγίου Πνεύματος, να γράψετε μια επιστολή που να περιγράφει πώς η πίστη σας μεγάλωσε τον τελευταίο χρόνο.

Η εκκλησία είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ευρώπης, που θα πρέπει να είναι γεμάτη με τα παιδιά που θα πρέπει να βαπτιστούν: Αυτό το βιβλίο πρέπει να δοθεί στο παιδί κατά τα πρώτα του γενέθλια. Ζητείται από τους γονείς ή τους νονούς του παιδιού να γράψουν μια επιστολή που να περιγράφει πώς η πίστη τους έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο χρόνο.

Η επιστολή μπορεί να περιλαμβάνει οποιεσδήποτε προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή του παιδιού, όπως μια αγαπημένη ιστορία από τη Βίβλο, την οικογενειακή ιστορία και άλλα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Κάθε άτομο που έχει συνεισφέρει σε αυτό το βιβλίο μπορεί επίσης να το υπογράψει με το όνομά του και τον τόπο διαμονής του (πόλη, πολιτεία). Τα βιβλία ευχών βάπτισης είναι μια πολύ όμορφη διαδικασία και θέλετε να ξεχωρίσετε στην επιλογή σας.

Διαβάστε  Πως να πάω αεροδρόμιο με μετρό

Τα βιβλία επιθυμιών βάπτισης χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση των δώρων βάπτισης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Θα πρέπει να επιστραφούν το συντομότερο δυνατό, ώστε όλα τα μωρά της κοινότητάς σας να ευλογηθούν με ένα δώρο από τον Θεό και την ευκαιρία να βαπτιστούν ταυτόχρονα.

Συμπερασματικά

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τα βιβλία ευχών της βάπτισης. Υπάρχουν πολλά περισσότερα διαθέσιμα στην αγορά, οπότε φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας πριν αγοράσετε ένα για την ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας! Όπως και τα μαρτυρικά βάπτισης έτσι και στα βιβλία ευχών θέλετε να κάνετε την σωστή επιλογή.

Ελπίζουμε να μοιραστείτε αυτό το βιβλίο με την εκκλησιαστική σας κοινότητα και να μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας να βαφτίζουμε όλα τα μωρά.

Τα βιβλία ευχών βάπτισης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε όλα τα δώρα και τις ευχές για τη βάπτιση του μωρού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό βιβλίο ή να δημιουργήσετε το δικό σας με ένα λεύκωμα ή ένα άλμπουμ φωτογραφιών.

Η ιδέα πίσω από τα βιβλία ευχών βάπτισης είναι ότι κάθε καλεσμένος γράφει το όνομά του στο βιβλίο, μαζί με ένα αντικείμενο που θα ήθελε να δώσει ως μέρος του δώρου του για το πάρτι των πρώτων γενεθλίων του μωρού (ή όποια άλλη γιορτή επιλέξετε). Το άτομο που θα δώσει το πιο πολύτιμο αντικείμενο κερδίζει!

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *