Πως να βρείτε ένα καλό μεταχειρισμένο iphone

Πως να βρείτε ένα καλό μεταχειρισμένο iphone

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στην επόμενη αγορά iPhone, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε. Εστιάζοντας σε ορισμένες πτυχές της αναζήτησής σας και κάνοντας κάποια έρευνα εκ των προτέρων, θα μπορέσετε να βρείτε τις καλύτερες διαθέσιμες προσφορές σε ανακαινισμένα τηλέφωνα, μεταχειρισμένες συσκευές και πολλά άλλα.

Πηγαίνετε στο Apple Store.

Το Apple Store είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ένα iPhone, και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους. Πρώτον, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα καινούργιο ή ανακαινισμένο τηλέφωνο – το τελευταίο από τα οποία συχνά συνοδεύεται από εγγύηση. Δεύτερον, αν κάτι πάει στραβά με το iPhone σας μετά την αγορά (όπως μπορεί να συμβεί), η Apple προσφέρει δωρεάν επισκευές στα σημεία λιανικής πώλησης για διάστημα έως και ενός έτους μετά την αγορά.* Τέλος, αν δυσκολεύεστε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ή να το ρυθμίσετε για ασύρματη υπηρεσία, οι υπάλληλοι του Apple Store είναι ειδικοί που γνωρίζουν πώς λειτουργούν τα πάντα και μπορούν να σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε οποιαδήποτε απορία προκύψει στην πορεία.

Αναζητήστε στο διαδίκτυο προσφορές για ανακαινισμένα τηλέφωνα.

Όταν ψάχνετε για ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο, είναι σημαντικό να ξέρετε τι να αναζητήσετε. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι η αναζήτηση στο διαδίκτυο για προσφορές. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ανακαινισμένα τηλέφωνα σε χαμηλότερη τιμή από τα καινούργια μοντέλα, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου πριν αγοράσετε ένα:

  • Βεβαιωθείτε ότι η εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα στο υλικό ή το λογισμικό της νέας σας συσκευής. Αν δεν υπάρχει τρόπος να δοκιμάσετε το προϊόν πριν δεσμεύσετε τα χρήματά σας (και το πιστωτικό σας σκορ), τότε ίσως δεν αξίζει να αγοράσετε από αυτόν τον πωλητή συγκεκριμένα – ίσως έχετε καλύτερη τύχη αλλού!
  • Τέλος, αναζητήστε στο Google κριτικές για διάφορους πωλητές που προσφέρουν ανακατασκευασμένα iPhone–αυτό θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εταιρείες προσφέρουν παρόμοια ποιοτικά προϊόντα σε δίκαιες τιμές, εφόσον πρόκειται για αξιόπιστες επιχειρήσεις με θετικά σχόλια από πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει από αυτές στο παρελθόν (πράγμα που δεν είναι πάντα εύκολο).
Διαβάστε  5 τρόποι με τους οποίους το Responsive Design βελτιώνει την κατάταξη

Ελέγξτε το Best Buy.

Το Best Buy είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αποκτήσετε ένα νέο iPhone. Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, αξίζει να ελέγξετε το απόθεμά τους πριν πάτε σε άλλους λιανοπωλητές. Το Best Buy διαθέτει όλα τα μεγάλα μοντέλα και τους μεγαλύτερους παρόχους, συμπεριλαμβανομένων των Verizon και AT&T, και αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συμβατότητα ή τα χαρακτηριστικά, το προσωπικό του μπορεί να σας βοηθήσει να τις απαντήσετε.

Το Best Buy διαθέτει επίσης διάφορα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την αγορά ενός iPhone:

  • Εγγύηση αντιστοίχισης τιμής – αν βρείτε το ίδιο προϊόν σε άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης με λιγότερα χρήματα εντός 30 ημερών από την αγορά, το Best Buy θα σας επιστρέψει τη διαφορά.
  • Εγγύηση πτώσης τιμής–αν ένα προϊόν βγει προς πώληση εντός 90 ημερών από την αγορά (και εντός 14 ημερών από την παράδοση), το Best Buy θα σας επιστρέψει το 100% της διαφοράς μεταξύ της αρχικής τιμής και της τιμής που πωλείται τώρα

Αν ψάχνετε για μια καλή προσφορά για ένα iPhone και θέλετε να πληρώσετε λιγότερο από την τιμή λιανικής,  ψάξτε για μεταχειρισμένα iphone μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτά τα καταστήματα με βάση τη συνδρομή των μελών πωλούν ανακαινισμένα τηλέφωνα με έκπτωση. Εάν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε ανακαινισμένα προϊόντα και δεν έχετε πρόβλημα με το γεγονός ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν (και ενδεχομένως επισκευαστεί), τότε αυτή θα μπορούσε να είναι μια επιλογή που αξίζει να εξετάσετε.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι εταιρείες προσφέρουν εγγύηση για τα προϊόντα τους, οπότε αν κάτι πάει στραβά με το τηλέφωνό σας ενώ είναι υπό εγγύηση, θα το διορθώσουν ή θα το αντικαταστήσουν δωρεάν.

Διαβάστε  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Night Mode στο iPhone

 Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone στο διαδίκτυο ή σε ένα τοπικό κατάστημα που πουλάει μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά είδη.

Αν ψάχνετε για ένα καλό μεταχειρισμένο iPhone, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα στο διαδίκτυο ή σε ένα τοπικό κατάστημα που πουλάει μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά είδη. Μια ακόμη συνετή και παράλληλα σοφή επιλογή είναι τα εκθεσιακά iphone. Ειδικότερα δε όταν παρέχονται με εγγύηση.

  • Αγοράστε από έναν αξιόπιστο πωλητή. Ελέγξτε τη φήμη του πωλητή και ρωτήστε τον αν δέχεται επιστροφές αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνό σας μετά την αγορά του.
  • Ελέγξτε το τηλέφωνο για ζημιές πριν το αγοράσετε – δεν θέλετε να μείνετε με ένα ακριβό χαρτοβάμβακα!
  • Βεβαιωθείτε ότι όλο το λογισμικό και το υλικό λειτουργούν σωστά στο νέο σας τηλέφωνο- αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, της ποιότητας της οθόνης (συμπεριλαμβανομένων των γρατζουνιών), των κουμπιών και της ποιότητας της κάμερας.

Μπορείτε να βρείτε iphone με την καλύτερη τιμή

Μπορείτε να βρείτε iphone με την καλύτερη τιμή. Ωστόσο, αν ψάχνετε για ένα νέο τηλέφωνο, ίσως είναι προτιμότερο να το αγοράσετε από ένα επίσημο κατάστημα παρά από το διαδίκτυο. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και δεν σας ενδιαφέρει να έχετε την τελευταία έκδοση του iOS ή άλλα χαρακτηριστικά, όπως ασύρματη φόρτιση ή αντοχή στο νερό.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *